THE DOGWRITER

    [counter]

Magsjuk liten jänta

2014-02-06

Ja i natt gjorde liten zool en liten hög i köket och det har väl inte hänt sen hon var bebis.....lilla tösen var inte riktigt som hon skulle i magen - antagligen hade hon stoppat i sig något olämpligt ute för det mina vänner ska ni veta att hon är bra på haha......men så farligt är det nog inte hon verkar inte ha ont för maten slinker glatt ner men i dag fick hon lite tilltugg.......

Just det av en dos canikur - jag har alltid en ask hemma och alltid med på resan. 

Jag vet att det råder delade meningar om det men jag tycker det funkar superbra så det är här för att stanna....zool är redan fastare i sitt bajs....tänk så lite som kan glädja matte....

Men det passade bra just i dag att hundarna var lite x-tra trötta  för matte var helt slut efter veckans nattpass och då har jag ändå 3 arb.dagar kvar av veckan...PUST...tänk att jobba 3 olika skift uppdelat på 7 arb.dagar av 8. Alltså jag började i söndags kväll 21,00,jobbade natt och gick av i dag kl.06,00 och jobbar fred.lörd. och söndag olika tider alla dagar man blir ju trött bara av att tänka på det.

   

En sak som iaf glädjer en vinterhatare som mig är när termometern visar + grader och snön smälter på taken, jaja jag vet att det bara är februari och att det säkert blir mer snö men iaf lite glad kan man väl få vara.

          

Något annat som jag ser fram emot är ju naturligtvis det här.

        

allt är fixat ock klart, t.om mina favvopastiller är inköpta och dom nya passen är hämtade så nu är det bara att räkna ner........och det är exakt 23 dagar kvar tills vi lämnar över hundar och hus i sonens vård.

          

Men först ska vi avverka den här helgen sen är det lite socialt inbokat månd. och tisdag....på tisdag kommer bästa vännen jeannette hit för lite lunch och en massa prat, det ska bli givande det blir det alltid :)

En annan sak som är nu på våren är alla bebismagar...alltså whippetbebismagar :)............jag blir ju så sugen men vi har ju bestämmt att vänta till sommarlöpet, vi har haft vårbebisar 2 år efter varandra men i år tänkte vi njuta lite av sommaren med dom hundar vi har - jag får njuta av vänners valpar så länge.

Nu ska jag ta ett glas kaffe...livets dryck och en halstablett så att det halsonda försvinner.

ha en bra helg alla där ute.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden