THE DOGWRITER

    [counter]

Fotbollslaget

2014-11-05

Ja nu har dom kommit, efter att ha väntat och trott hela helgen så började zamba naturligtvis valpa när matte var på jobbet. 02,30 på måndagsmorgonen gick det i ilfart mellan GB och skebokvarn.

När jag kom hem hade redan 2 anlänt och våran duktiga husse som bara sett en valpning från åskådarplats i hela sitt liv skötte det med bravur......Hurra för våran husse ♥

Sen fick alltså jag ta över, det var ingen dramatisk förlossning det enda var att några moderkakor blev kvar i henne men med lite fingerfärdigheter kunde vi lirka ut dom oxå.

Veterinären hade inte sett fel!!!!!!!!!!!!!! det kom 9 valpar - alla pigga och fulla av liv, så husse gick ut en sväng med zamba medans matte städade i "förlossningsrummet" med lite mat i magen var zamba nöjd och la sig för att sköta om sina små.

Husse & matte var lite trötta så vi sov några timmar, husse fick sovrummet medans matte la sig till ro i barnkammaren....och somnade.....och vaknade av en halvt hysterisk karl. Naturligtvis tror man då att nån valp har lämnat oss men ack så fel jag hade, vi hade fått 2 till , ja vad ska man säga snacka om att sköta sig själv haha.

Summan av kardemumman blev iaf 8 killar och 3 töser.

Flickorna

Pojkarna

Mer bilder hittar man i slideshowen, på söndag ska vi försöka ta enskilda kort på dom och kanske har dom fått sina namn.

Vi har namnen klara bara inte vem som ska ha vad - iaf så ska dom få namn efter sin far som dom andra kullarna + brittiska städer så det blir våran Englandskull.

Nej nu ska jag snusa valp ;)

SEE U

 

KRAM

Antal kommentarer: 2

2014-11-11 13:03:39 - Katarina Nilsson

Grattis till alla valpar

2014-11-11 23:57:49 - malin, mayafransson@hotmail.com

Tack :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden