THE DOGWRITER

    [counter]

Hallå världen

2014-11-18

Ja det är väl ett bra sätt att uttrycka sig tycker jag. Valparna börjar öppna ögonen så smått och tänk vilken skillnad det gör på deras utseende. Dom växer som dom ska och nu lämnar t.om zamba valpkorgen för korta stunder och ligger utsträckt i sängen.......så skönt för henne hon är iaf lite sliten av situationen men vi är så glada att hon klarat dom 2 första veckorna utan problem, nästa vecka ska dom börja få mat vid sidan om då blir det bättre för henne.

I går avmaskade jag dom små första gången och det är lika skrattretande varje gång när man ser deras små nyllen dra ihop sig av avsmak för medlet haha.

Nu har iaf alla bebbarna fått sina egna namn, dom namn som ska stå i stamtavlan sen vad man kallar dom är ju en annan femma, det har lite med utseendet att göra tycker jag.

Man kan ju bara inte låta bli att älska dessa små kryp ♥ vi skulle ta enskilda bilder på dom i går men kameran ville inte riktigt så det kommer när kameran är fixad. Ni får ta del av dessa bilder så länge, det finns fler på slideshowen.

Jag var på ett besök i stans djuraffär och kom hem med dessa, en rosa fluffbädd och en tunnel i form av en gigantisk fisk.....ska bli intr. och se hur länge den får leva haha.

Ha det så bra där ute

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden