THE DOGWRITER

    [counter]

Man vet att man lever

2014-03-31

Ja det kan man säga haha.

I går utsatte jag min "gamla" kropp för många saker....först steg jag upp kl. 04,00, en natt då klockan ställs till sommartid ujuj bara för att slita (ursäkta språket) röven av sig en ledig söndag.

Men vad KUL det var - efter att inte ha hanterat hästar på 10 år så kastades jag in i ett stall fullt med stora travhästar av alla det slag, men inga fjärilar krullade sig i magen när jag tog ut dom stora raringarna i hagarna....alla var så snälla faktiskt bara en herre som busade lite och inte ens då kom det ngn fjäril....det var så härligt den bästa kännsla på länge ♥ undrar bara en sak VARFÖR har jag väntat så länge med att återta kontakten med dessa underbara djur.

Det som tog musten av min kropp var naturligtvis inte pysslet med kusarna utan det som hör till :) mockning, bära vatten, strö osv. men som sagt det hör ju till.

Det här är ju nu INTE ngn av de hästar jag skötte om ( EGO BOY) eftersom travvärlden är som vilken industri som helst så blir det inga bilder eller vidare detaljer. SORRY

Jättetrevliga människor träffade jag oxå, det är aldrig fel.

Nu laddar vi för en jobbvecka på gb sen får vi se vad som händer och sker....tills dess

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden