THE DOGWRITER

    [counter]

Regn & rusk, nu är det höst

2014-10-07

Oj vilken ångest jag får nu, jag har inte skrivit i bloggen på läääänge MEN det får vi försöka reparera nu då.

Mycket har hänt - både dur & moll men faktist mest dur. Vi kan börja med whippetrace derbyt i Norrköping.

Vi hade 3 av våra tjejer med och den som visade sig på styva linan var lillskiten zool, för även om sessan och zorba åkte ut i semin så gjorde dom bra lopp.

Den finalen som zool hamnade i bestod endast av södertäljehundar så det blev något av en intern kamp - dom 4 som var med var: zool,stefan, gauss och sören -som zool's ägare ville jag naturligtvis att hon skulle vinna men även att som uppfödare att det skulle gå bra för stefan.

Man kan säga att jag blev helnöjd för in som 1:a & 2:a seglade syskonen från Golden whip in, först stefan tätt följd av syrran zool...tror ni jag skrek haha och inte nog med det nu har dom sina licenser oxå. En superdag mao.

Sen var jocke i väg till Åland men där gick det inget vidare,zool tyckte hallen var läskig och dommaren tyckte våra tjejer hade för mycket muskler but what ever jag tycker ju en whippet ska vara välmusklad.

Men han hade en trevlig weekend medans jag var hundvakt i järna. Gissa hur en prommis med 7 whippar kan arta sig haha, nädå det gick bra jag fick hjälp av Felicia på Lördagen så vi gick långa sköna prommenader runt golfbanan.

I söndags var vi till Månkarbo på LC, våran uppfödning Malte ( Golden whip H-D's pure amber ) sprang KM...och VANN  så himmla kul. (bilder från den dagen kommer senare) stort grattis till Malte,Åsa & Bernt.

Nu laddar vi för årets sista tävling, KM i Bråviken för zool & zorba.

Nu kan vi bekräfta att zamba är dräktig, från att inte äta något alls på nästan en vecka vill hon ha mat mest hela tiden nu.

Och även om det blir för kallt för bebisarna att vara ute några längre stunder så kan jag meddela att nu är nästan hundgården/valphagen klar, bara 8 sektioner kvar att ställa upp, efter lite ändringar från den ursprungliga planen så blir den ca 58m2 av den ytan är ca 14m2 altan, med direktutgång från huset blir det jättebra....tror jag.

Så den här veckan satsar vi på att få färdigt där, på LC'n och bara ta det lugnt med zamba.

see u soon. 

KRAM

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden