THE DOGWRITER

    [counter]

Trött matte

2014-01-09

Ja nu har jag varit lite frånvarande ett tag och ska vi lägga skulden på någon så lägg den på mitt jobb :(

Nåja nu är det inte jobbet i sig som gör mig till en väldigt trött matte utan SCHEMAT - dom har ändrat schemat för den grupp som jag tillhör så från att bara ha jobbat natt (jättebra) och vissa helger så jobbar vi nu kväll,morgon (huga mig) ,natt OCH helger.....USCH säger jag bara.

Så alltså nu har jag jobbat till 23,00 varje kväll och är helt död på morgonen....stackars dogs som tycker matte är jättekonstig haha......men men det får väl gå antar jag - det som är bra är att gubben kunde fixa sina arb.tider så hundarna har ngn hemma hela tiden....mina gullefjun.

Men när vi inte jobbar så träffar vi goda vänner, mestadels är det vänner med hundar...det underlättar alltid och man har alltid ngt att prata om haha.

Ni som är observanta kan se att vi har bestämt make till zamba - Pigalle är en fin kille och det ska bli spännande att se resultaten.

Nu har ju zamba precis löpt så om ca 6-8 månader är det dax att åka till vingåker för lite kuttrasju ♥

Som tikägare tror jag man är lite tokig men genast går hjärnan i gång på kullnamn.......jaja jag vet men så är det  det lutar starkt åt att det får bli en godiskull - det finns redan en chokladkull efter pigge, men godis-candy kan nog bli bra.

Jag vill oxå tacka alla mina valpköpare för rara julkort och hälsningar från er och mina bebisar, det värmer - det är så kul att se hur dom har växt till sig.

Vi ser fram emot träffen senare i vår.

 

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden