THE DOGWRITER

    [counter]

När hunden är magsjuk

2014-05-14

Nu ska jag ventilera en sak som man kan tycka väldigt olika om och det är helt okey för mig för jag har upptäckt att när man har en hund som varken äter eller dricker pga diarr'e så råder ljungelns lag.

Vad alla iaf måste vara helt eniga om är att hunden måste få i sig vätska....eller hur

om nu inte den lilla vännen vill dricka själv så får man ibland vara den elaka matten/hussen och ta till lite hjälpmedel.

Det brukar funka men den här ggn så kom det ut mer än vad jag fick i henne + att det var fredag mao

jag hade ingen större lust att sitta på strömsholm i helgen om det gick att ordna på fredagen, alltså fick jag tid hos distrikten i Flen efter att blivit avsnäst att det var fullt på min ordinarie vetr.station.....08,03  på min fråga om man inte längre kan ringa in akuta fall kl. 0800 så svarade hon inte jaja jag fick ju tid i flen iaf.

Som jag har skrivit förut blev hon uppvätskad med 2 dl, hon var jätteduktig och på lördagen drack hon i vattenskålen för 1:a ggn på 3 dagar- det känndes som en jordseger just då.

När det gällde maten så ville hon inte alls, inte ens canikur hade ju hjälpt men efter veterinär besöket blev det både canikur och koltabletter nedtryckt i en motsträvig hund MEN det hjälpte så på söndagmorgonen kom hon och år Harrys kulor (samma som tjejerna men mini) då var vi på rätt väg och nu är vi igång med vanliga mataen igen......

Men en redan ranglig liten whippettjej behöver inte "banta" på det där sättet så nu göder vi henne så knotorna försvinner igen.

Så mitt tips om din kompis blir sjuk gör som du vill och vad som känns bra för er, funkar det inte så sök veterinär ibland räcker det att bara ringa och få råd.

Kan tillägga att zool fick kokt köttfärs bara för att hon skulle äta lite och hon har inte blivit kräsen pga det.

Det var bara lite tankar från mig nu när lillan har varit dålig - hoppas era älsklingar får vara friska.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden