THE DOGWRITER

    [counter]

Sjuk/Frisk

2014-05-12

Ja herregud nu har jag varit väldigt inaktiv här på sidan känner jag och som vanligt händer det saker runt omkring hela tiden....som vanligt.

Vi börjar som vanligt med dom mindre roliga sakerna tycker jag.

Som ni vet så tränar jag ju viltspår med zool & sessan så gjorde jag oxå den här onsdagen den 30/4, det var verkligen en lyckad träning - zool kommer sakta men säkert även om hon tappar fokus ibland när det dyker upp något roligare som t.ex ett gäng gäss haha.

Sessan gick klockrent den här dagen så nu ska vi börja träna för öppet spår, spännande.

Så glad i hågen satte jag mig i bilen och startade hemresan....som kunde ha slutat riktigt illa, mellan stjärnhov och sparreholm fick jag möte med en jättetraktor med harv som inte stannade på sin väghalva och resulterade i att vi fick riktiga repor,bortharvad backspegel och en lätt chockad malin :/ det värsta var att han inte stannade och bara försvann....som tur var verkade inte hundarna ha tagit någon skada men jag blir så förbannad.

Vi fick ställa in LC provet i söderköping pga att zorba löpte, det gjorde oxå att hon fick hoppa över årets 1:a wr träning vilket hon inte var allt för lycklig över.

Men för våra andra 3 tjejer + sessans bebisar zorro och stefan gick det bra så nu hoppas vi att zamba ska bli färdig för sitt 1:a licenslopp i västerås.

Men jag tror minsan sessan har fått känguru ungar.

Har fått veta att zool's kullsyster Hedvig har börjat sin karriär i västerås och kullbror Malte satsar på LC, jätteskoj tycker vi i kenneln.

Nu senast har lilla zool varit magsjuk, alltså hon har inte varit dålig och haft feber men magen har varit helt ur funktion och matlusten som bortblåst.

Inte ens canikur har funkat så i Fredax tog vi oss till veterinären för lite vätskepåfyllning.

Stackars lilla zoolstrålen med tillsammans med vätskan ( 2dl ) och koltabletter + canikur är hon nu pigg igen och matlusten är på G oxå....skönt.

Förra lördagen efter träningen fick zool med sig en hel kasse leksaker från pappa Hotch + en biabädd ( den kommer bra till pass i husvagnen) TACK snälla pappa och farmor Nilla ♥ 

Dessa är bara en bråkdel men fina eller hur va :)

Nu säger jag hej för denna gång för nu ska jag i väg till  för lite arbet...see u soon.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden