THE DOGWRITER

    [counter]

snö,snö - vitt vitt

2014-02-01

Ja som det har snöat nu igen....och regnat - ja jag vet jag bara klagar på vädret men det går inte att komma ifrån att jag verkligen inte är någon vintermänniska.

När jag orerar vitt och brett om mitt missnöje så säger folk - Du bor i sverige här är det alltid vinter....OCH...måste jag gilla det då ....nää..

Nåja lillskruttan zoolfia gillar det iaf, hon kastar sig handlöst ut i drivorna och hugger en munfull med snö för att sen springa i 100 knyck i dom skottade banorna på tomten....då är lyckan total.

I dag har vi roat oss  med lite hundvård,klippt 90 klor,tempat och vägt mina små vildar. Det är som vanligt sessan som har sin vintervikt med + 1 kg men det brukar rasa när våren inträder med cyckling och trasträning....tänk om man hade lika lätt som sessan att tappa vikt :)

        

    Före                                          Efter

Ha ha nåja inte riktigt så va men ni fattar iaf, hon ska vara iform tills WR tävlingarna starta.

I går var tanten....alltså jag på besök hos 

för nya glasögon, syntestet gick super även om jag fortfarande är närsynt  och ser nada utan brillor MEN nu har jag fått hem några snygga bågar och tror att det blir ngt i stil med dom här.

Det kommer att bli toppen....nu måste jag avbryta för nödiga hundar men jag återkommer snart.Nu är jag tillbaka, det blev en tur upp till bruks för lite bus och spring i snön.

Men för att återgå till i går och mina glasögon - det blir inte bara 1 par utan 3 par, ett par till vardags, ett par till jobbet (GB betalar) och ett par som jag ska ha när jag sitter vid datorn...det blir supernice.

Efteråt tog jag en tur på stan och belönade mig själv med en ny väska :) 

Det piggar upp i vinterrusket, men det var en brun väska.

Som avslutning på en bra förmiddag hade jag stämt träff med Robin, det var så skönt att se honom ♥ vi fikade och pratade i över 2 timmar, tiden bara rinner iväg när man har trevligt. Jag lämnade med en ikeakanin till Blanco - han och zorba fyller 4 år i morgon HURRA för dom och deras kullsyskon....hoppas han uppskattar kaninen :)

Förra bloggen visade jag ett collage som Christian hade knåpat ihop, nu har han gjort ett till.

Vackra hundar denna gången oxå - 50% av dom är ju mina haha.

Nej nu får jag önska alla en trevlig lördag med allt vad det innebär.

KRAM

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden