THE DOGWRITER

    [counter]

Glädje och rädsla = så nära

2014-06-04

Ja det kan man verkligen säga - helgen som var tillbringade vi i husvagnen, hundarna och jag åkte dit redan i torsdags för att börja helgen, nåja gubben följde oxå med för att åka därifrån till jobbet på fredagsmorgonen.

Fredagen tillbringades till största delen inne i vagnen eftersom det inte var så skojigt väder men mellan skurarna han vi med lite prommisar i våra sommarområden annars så blev det datapyssel och mys i filtarna ELLER lite kik på harpaltarna.

  

  

Lördagen bjöd på bättre väder och skojiga nyheter,som vanligt var vi på wr träning på förmiddagen och hade en trevlig stund med både människor och hundar sen fick vi via telefon veta att våran uppfödning zorro - GW H-D's Black opal hade blivit Estnisk juniorchampion och för att krydda till det lite fick vi veta på söndagen att han blivit est.juniorwinner 2014 och est. winner 2014 HURRA för zorro och pirgit.

Lördagskvällen avslutade vi med lite vin och prat med våra vänner jaana och jonte som oxå var på minisemester på jogersö......trevligt.

Söndagen betyder hemfärd och allt gick bra men när jag vid läggdax skulle ha min mobil var den borta - vad gör man då jo man tar en annan mobil och ringer hem, jag ringde inne ingen mobil, jag letade i bilen ingen mobil men så tänkte jag att om jag ringer i bilen så, den kunde ju ha åkt under någonstans så sagt och gjort jag klev it på trappen och ringde hem medans jag gick till bilen då ringde det men inte i bilen utan på gräsmattan vid solstolen jaja den hittade ju mamma iaf haha.

Men igår fick jag hjärtat i halsgropen och trodde att jag skulle mista min älskade sessan, helt plötsligt fick hon ngn slags kramp och var borta ca 10 sek. inte så länge kanske ngn säger men tillräckligt för att jag trodde hon skulle försvinna i mina armar.Sen var hon lite vinglig ca 5 meter sen ingenting.Jag ringde strömsholm som tyckte jag skulle avvakta och ringa om det händer igen - någon som känner igen symtomen,ska tillägga att hon löper......nåja jag blev iaf livrädd.

Nu har hon hökögon på sig kan jag säga, min älskade prinsessa ♥

Nej nu står dom här gänget och vill ha lunch, dom har inbyggda matklockor mina tjejer.

SEE U SOON, SOLONG

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden