THE DOGWRITER

    [counter]

Vilsta

2014-03-29

Ja i dag har vi varit på utställning i vilsta, vi hade som vanligt hela gänget med oss.

Men det var bara lillskruttan och hennes bror som skulle ställas i dag.

Det var som vanligt en jättetrevlig utställning och det är alltid lika roligt att träffa så många whippetmänniskor på en gång :)

Men det var med lite blandade kännslor som vi åkte hem i dag.

Våran uppfödning Zorro klarade sig jättebra - han fick exc. blev 4:a i sin klass + en jättefin kritik, vi är jätteglada för honom och matte pirgit ♥

Zoolpricken  hade därimot inte alls lust i dag, hon tyckte det var roligare att dammsuga golvet efter godis som spritts hit & dit :(

Hon fick vg i dag ( men det var hon absolut inte ensam om ) men kritiken var jättebra det enda domaren slog ner på var att hon skulle ha mer muskler och djupare bröstkorg - MEN det är inget som stör mig för jag VET att bröstkorgen kommer hon är ju för 17 inte ett år än :) och muskler jaja vi får väl se haha.

Vi som ställer hund vet ju att alla domare har sin smak och den här (jättetrevlig) tyckte om dom lite kraftigare....så är det.

Nu laddar vi batterierna för nästa gång...mer bilder kommer i morgon kväll för nu ska jag sova, ska upp i ottan för lite x-tra knäck i ett travstall i sthlm i morgon...ska bli skoj.

SÅ natti natti    KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden