THE DOGWRITER

    [counter]

Det är så varmt...flås

2014-07-22

Ja nu är det riktigt varmt ute,svetten rinner vid minsta rörelse och t.om dogsen lägger sig i skuggan. Dom har iaf kommit på att det är nice med en egen pool, nu hoppar dom i där titt som tätt.

Nu är jag inte den som tycker illa om värmen nej då tvärt om MEN jag vill gärna kunna slänga mig i det blå så man får lite svalka......om inte vattnet kokar vill säga.

        

 Helgen tillbringade vi i " sommarstugan " med en avstickare till södertälje för lite träning, som trots värmen gick strålande.

Skadorna skaffar vi oss på hemmaplan när man har race med syrran zamba mellan buskarna i trädgården, inget alvarligt men tillräckligt för ett litet bandage på det zooliga benet.

Vi fick oxå hem en hög (8st) fleecetäcken, 4 citronfärgade och 4 apelsinfärgade, tjejerna kommer inte att frysa i höst när det viner ute.

       

Bilderna är tagna med mobilen i all hast, bättre bilder blir det senare ( när jag har fotohjälp ) men jag gillar mina frukttjejer.

Som jag har nämnt...tror jag så har vi beställt hungård/valphage som ska byggas upp intill huset med direktutgång från altan (inglasad), utanför direkt blir det en liten utealtan på ca 10m2 och sen fri gräsyta på ca 60 m2 med en plattform som dom kan ligga och spana ifrån + att dom får våra gamla fotöljer som dom ju redan har lagt rabarber på, det blir nog toppen hoppas jag.

Grejen är att tjejerna ska kunna gå ut och in som dom vill även när jag sover (jobbar ju natt) utan att jag ska behöva oroa mig för att dom försvinner.Men det kommer att bli lite pyssel framöver.

Nu väntar en helg med jobb för både matte och husse men sen far vi ned till vagnen direkt på söndag em. åtmistånde matte och tjejgänget, husse joinar oss på måndag efter jobbet.

Så här mysigt kan man ha det med sina fyrfotade vänner.

Nu säger vi godnatt och avslutar med några bra ord. Hoppas ni får en varm dag i morgon oxå, speciellt ni som har semester.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden