THE DOGWRITER

    [counter]

Snart slut

2014-12-29

Japp snart ringer vi ut 2014 och in 2015....man undrar ju lite så här vad det innebär med jobb, familj,politik etc.

Året som varit har väl varit lite upp och ner men ganska mycket upp tycker jag väl iaf när man kan summera det hela.

Julafton blev trots att jag var lite deppad jättebra :) Felicia,Robin och Hanna var här och att inte att förglömma lilla trollet Blanco.

Eftersom Hanna skulle iväg vid 1800 tiden så hade vi en något bakvänd jul i år ( men det gick jättebra ) vi började med lite glögg och en skinkmacka sen tittade vi på kalles jul....nästan ett måste fast man är oldie haha sen tog vi julklappsutdelningen.......visst är det alltid skoj med barn till jul men vi har det lika trevligt fast vi har vuxna barn med, jag tror alla blev nöjda iaf blev jag det :) jag fick bl.a av min son bakböcker som Roy och Sebastien skrivit det var kul.

Men i år var vi oxå på en underbar semester i mars det förgyllde året ganska mycket....om man bortser varför vi åkte haha.

Vårat hundår slutade ju med ett riktigt fyrverkeri kan man säga - när zamba födde fram 11 friska små knoddar, nu gäller det att hitta bra hem till alla vilket inte blir det lättaste.

Några flyttar nu till helgen och dom får jättefina människor att bli älskade av, så skönt.

I morgon får vi besök av "farmor" madde, "farfar" Leif och "tant" Kristina. Det ska bli kul att se vad dom tycker om bebbarna eller bebbar dom är ganska stora nu. Lilleman som bara vägde 200g och med det var minst i kullen är inte minst längre - han har varit en riktig gåpåare och försett sig med mat.

Det som är lite tråkigt med den här kullen är att dom inte kan vara ute så mycket, jodå dom vill ut och vi tar ut dom men det är ju så sabla kallt så det blir ju bara kort korta stunder MEN det är så härligt när dom piper och sen om man inte reagerar skriker för att dom vill ut och bajsa, fast det är inte lätt att hinna ut med 11 när man är själv.

Nu laddar vi som sagt för besök i morgon sen är det vetr. som står på tur på Fredag.

KRAM 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden