THE DOGWRITER

    [counter]

En zool i skogen

2014-04-10

Ja idag blev det inte något sova för matte efter sista jobbnatten, då man jobbar så knepiga tider så måste man hushålla med ledigheten....alltså hade vi spår på schemat i dag.

Vid 10,00 packade jag helt sonika in vovvarna i bilen och for till stjärnhov.

Först gick vi en prommenad med hela gänget på travbanan hemma hos zorro & Pirgit, eftersom det bara var sessan och zool som skulle spårträna så fick dom andra 3 springa ordentligt på den sköna travbanan eller det var väl bara zorba & zamba som sprang....Harry gick som vanligt sin egen väg, lite skog lite dike och lite fågeljakt haha.

Som avslutning innan vi skulle vidare bjöd Pirgit på en supergod sallad....TACK Pirgit ♥

Sen åkte vi till christina för att spåra, jag med zool och sessan och Pirgit med zorro.

Där finns den perfekta skogen, om det inte vore för christina skulle man kunna gå vilse där haha.

Iaf så gick det jättebra för tjejerna, sessan glänste som vanligt....hon tappade bara spåret någon gång annars gick hon klockrent. zool skötte sig oxå jättefint med tanke på att det var första gången, hon fick lite problem när vinden tog tag men sen fick hon upp spår igen - hon arbetade hättebra med nosen och bäst av allt var ju klöven i slutet.

Eftersom min bil bestämde sig för att krångla så missade jag när zorro gick men enligt christina gjorde han ett bra jobb för att vara grönis - man blir stolt över sina bebisar :)

Som belöning för att dom varit duktiga så slank jag in på maskincenter i sparreholm och inhandlade en ny leksak....som gillades stort.....en pippi.

     

I morgon ska Harry till frissan men eftersom jag har en lång jobbhelg framför mig så återkommer jag med bildbevis av det på måndag.

Ha en trevlig helg där ute.

KRAM

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden