THE DOGWRITER

    [counter]

Lite tänkvärt ♥

2014-04-16

Ibland kommer hon så starkt tillbaka till mig, min älskade lilla JRT Jackie - i dag när jag satt och läste i senaste numret av Hundsport.

Där fanns en artikel om hur ett farväl till en älskad vän kan gå till och som alltid vid sådanna tillfällen kommer hon smygande i ögonvrån.

Jag ångrar så att jag inte sparade en tikvalp efter henne, hon eller hennes barnbarn skulle ha passat in så bra med våra whippetdamer.

NATURLIGTVIS älskar jag mina tjejer till månen och tillbaka men som alla vet har våra bortgågna vänner en speciell plats i våra ♥ förutom min egen flock har jag gjort rum för några speciella hundar där när det är dax för dom att springa över regnbågsbron - vilka det är kommer att uppdagas då den dagen kommer.....hoppas det dröjer länge länge.

Nej nu lämnar vi det ofrånkommliga men lite dystra,för i dag har vi vårväder och det spritter i kroppen....iaf på våran zorba  hon visar tecken att snart börja löpa och då brukar hon bli lite fnattig haha så om hon håller sin 6 mån. mellan sina löp som hon brukar hoppas vi på zorbabebisar om ett år.

Men först har vi lite utställningar, LC,WR och till sist zamba som ska paras i slutet av sommaren. KUL KUL.

Nu närmast nalkas påsken och det är tur att man är ledig från  eftersom man ska hinna med utst. i kista, en tur till blåkulla

 

och på söndag bär det iväg till stockholm för lite hästjobb, men man är ju ledig på måndag så det är okey.

Jag undrar om hästflugan har bitit sig fast i mig för att stanna ett tag eller what ever kul är det iaf.

Nu blir det  sen ska vi titta på bil...igen, vi var inne i katrineholm och fikade med sonen igår då kikade vi som hastigast så nu ska vi på det igen 

See u soon

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden