THE DOGWRITER

    [counter]

2013 - 2014

2014-01-01

Ja så var det dax för nyårsafton igen då - som många andra hundägare stannade vi hemma med gänget, eftersom jag vet att Harry och sessan inte gillar smällare alls.

Men vi fixade iaf lite gott käk - vi hittade riktigt fin och billig oxfil'e på ica så det fick det bli med lite klyfrpotatis och bea :)

Naturligtvis fick våra små ♥ oxå smaka....jag menar dom byter ju inte maträtt speciellt ofta så lite kött är dom värda ibland.

Harry satte igång superhörseln för han hörde smällarna långt före oss men han tog sikte på husses fötter mellan soffan och soffbord och blev liggande där men annars var han faktiskt ganska lugn - sessan därimot härsar gärna när det smäller som värst.

Jag kan förstå (litegrann) dom som skickar iväg fina smällare

MEN när dom smäller av stora j-a (ursäkta språket) bomber som bara låter KABOOM ja då har det gått lite för långt...det är dessa som sessan hatar.

jag är glad att zorba och småtjejerna inte brydde sig om att det small,zool tittade lite undrande men hon blev iaf inte rädd.

Jag har läst så mycket olyckligt som händer i samband med alla raketer....ska det vara så förbaskat svårt att förbjuda försäljning till privatpersoner, kommunerna kunde ha ett fyrverkerispektakel dit alla kunde gå istället.

Nu har jag väl tur för här där jag bor smällde dom just bara vid 12 slaget men jag vet att speciellt i städerna kan det smällas både veckan före och efter nyår inte vidare skoj nej.

Nej gott folk även om ni inte tänker på alla barn som leker med farliga saker så försök att tänka på dom som inte vill vara med om detta.

Ja precis tänk på djuren....faktiskt inte bara våra hundar & katter utan även dom vilda för inte bara oljudet ställer till skada tänk på alla skadliga rester som blir efter smällarna som fåglar mm stoppar i sig helt ovetande att det är giftigt.

Så gott folk TÄNK lite på ngn annan än dig själv när du vill tända på en raket.

I dag åkte herr gran ut - tidigt kanske du tänker men jag brukar ta bort julen innan jag börjar jobba igen och i morgon är det på igen så nu blir det en trött malin 8 månader frammåt men FÖRST ska jag ha semester :) om 8v. & 3 dagar åker vi,det ska bli nice värre.

Nej jag kanske ska joina kudden och ändra mina nattliga vanor.

 

See u soon - ska försöka ta mig tid med kameran oxå

ngn dag haha.........

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden