THE DOGWRITER

    [counter]

svag matte

2014-02-23

Ja i dag kör jag inte på många knop kan jag säga - i går var vi på en härlig vårprommenad runt Flen...kanske att jag inte var tillräckligt klädd men jag tror faktiskt det iaf.

PÅ kvällen började det stickas i halsen och i morse kunde jag inte prata.....skit. Jinte det att rösten var borta utan att det gör så sabla ont och nu har febern krypit in i min gamla kropp oxå.

Jag har INTE tid med sånt tjafs, vi ska ju på semester v.10 ju...SUCK - nåja jag blir hemma inatt och hänger på låset till vårdcentralen kl.09,00 så får vi se.

Lite skoj blev det på morgonkanten när jag öppnade min mejl iaf. Det hade kommit en hälsning från Billie & Zecar....superfina grabbar, en ur varje kull.

Annars flyter dagarna ganska fort,i fredags var jag på dubbeldate kan man säga haha.

Först var jag på visit hos Marie, det var ett tag sedan så vi hade massor att prata om sen åkte jag till katrineholm för fikadate med sonen, alltid lika trevligt - tiden bara rinner iväg när man har mycket att prata om och speciellt när man pratar med dom man gillar/älskar ♥ Dom här orden tycker jag passar....jämt :)

Som sagt jag har inte tid att vara sjuk, nu räknar jag dagarna - så här dags om en vecka SKA jag sitta och sippa på en god drink, och tänka igenom mitt liv hur det har varit innan morgondagen då jag fyller 25*2 haha....det ni.

Helst skulle jag ha familjen med MEN tjejligan ska ju vara hemma och dom ska ses efter av Robin och Blanco - det kommer att bli toppen.

Men nu gott folk ska jag inta soffan och kanske min chef ringer och frågar hur jag mår :)  ses om några dar.

KRAM

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden