THE DOGWRITER

    [counter]

Nya namn

2014-12-08

Ja nu är det 3 av ligan som har fått egna människor, 2 av dom har fått sina nya namn och tjejen har ett smeknamn tills husse hittar det rätta. Vilket är jätteviktigt :)

Bebbarna växer och har nu lyckats kravla sig över den drygt 20 cm höga tröskeln i deras grind så till zambas förtret så fick grinden vara stängd i natt - fast egentligen gör det inget valparna är 5v. i dag och äter sin egen mat + att zamba mest lider när dom kommer med sina pirayatänder.

I går tog vi nya bilder och den här ggn fick jocke fota men han hade lite dålig fokus tycker jag men äsch han får väl öva upp sig, den här valpkullen har han gjort mycket med som han inte brukar haha.

I dag ska dom få lämna sin trygga zon för 1:a ggn - dom ska få gå ut lite i hundhuset & hundgården, det ska bli spännande vi har ju trädäcket så om dom inte törs behöver dom inte gå i gräset....pluttarna

Alla tjejerna får gå in i valphagen nu men den enda som går safe är mormor zorba, hon spatserar som en gammal patriark min lilla tant.

Sessan är ju inte så där överförtjust i valpar, hon fattar ju att dom hör hemma här men mer än att tolerera dom gör hon inte. En annan stackare som fick en smärre shock var Blanco när han kom - han tvärnitade i dörrhålet haha.....poor little thing.

  

           

Nu ska jag försöka vila lite innan gänget vaknar igen.

SEE U ALL

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden