THE DOGWRITER

    [counter]

Dunbollar blir till små monster

2014-11-30

Ja så är fallet men det känner väl alla till, dom små dunbollarna är fortfarande gudomligt söta men nu har dom utrustats med små sylvassa tänder och ni kan ju föreställa er hur det känns i mattes barfotafötter när man kliver in i valphägnet och blir anfallen av 11 små pirayor hujeda mig haha

Nu har jag satt in lite bilder på bebbarna med deras tilltänkta namn MEN efter bara några bilder la min förbaskade kamera av helt så jag fick ta till plattan men något blev det iaf.

I dag stog det kloklippning och vägning på schemat. Dom ökar så fint i vikt nu när dom både äter vanlig mat och snuttar zamba - och kloklippningen är ingen större fara bara man tar dom när john blund har hälsat på haha.

Dom har fått in en vattenskål i hagen och det gillar dom men det tar lite tid och mycket nys innan man kommer på snittsen men det känns tryggt att veta att dom lär fort.

En annan favvorätt är äggstanning med smör och grädde,det är mumma för en whippet bebis :)

Nu ska matte städa en sista gång för i dag sen ska jag nog nanna kudden, en veckas arbete kvar sen hägrar 4 veckors ledigt med monstren....så mysigt ♥

See u soon

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden