THE DOGWRITER

    [counter]

Zamba + Pigalle = ♥

2014-09-03

YES, i dag skedde det som vi har väntat länge på nu - zamba och pigge fick till det i gröngräset på Maddes gräsmatta i vingåker.

Solen sken, fåglarna kvittrade nåja getingarna surrade och zamba var trevlig.

För trevlig var hon inte i går, stackars Pigge.....för enligt blodprovet så skulle hon vara helt färdig MEN zamba tyckte att det där ville hon INTE vara med om - jaja bara att vänta en dag till då och det gick ju som sagt vägen haha.

Tänk att min lilla tjej har blivit stora damen nu...gumman.

Men lite annat har hänt oxå - förra helgen var vi på WR tävlingar i södertälje, vi som hade satsat på 3 tjejer fick bara med 2 för zool våran lilla toka började löpa hon oxå, ja så kan det gå.

Men summan av kardemumman så blev det en bra dag. Zorba kom inte till final men hon sprang riktigt bra. Sessan blev 2:a i sin final och som grädden på moset kom både zorro och stefan till final och klarade sitt första licenslopp, nöjda är bara förnamnet.

Våran zorba ska ut på tripp igen, den här gången med Nilla,Hotch,Melissa och Qino. Kosan går till kalmar där dom ska tävla i whippetrace, vi ska lämna zorba hemma hos Nilla i morgon så det är bara att packa trunken åt madam.

   →  

Här hemma ska vi fortsätta sprida på oss - Harry ska till Robin och vi far på utställning till Högbo. Där ska vi ställa våran zool men oxå hennes kullbror Malte, det ska bli skoj att träffa Malte och hans människor....och vi hoppas på bra väder och bra resultat.

Jag återkommer efter helgens bravader för nu ropar kudden på mig, det har varit en låååång dag.

See u

KRAM

Antal kommentarer: 1

2014-09-04 12:05:33 - Sofia, sofia_gylesjo@hotmail.com, www.samines.se

Grattis till en lyckad dejt:) Så spännande! Mycket bebisar nu<3
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden