THE DOGWRITER

    [counter]

Äntligen lite sommarvärme ¤

2014-05-23

japp nu verkar det bannemig som den stora gula saken på himmlen har vaknat och vad kan vara bättre att starta en försommarvarm dag med om inte jordgubbar i mjölk och ett par hårda ostmackor.

Några som verkligen älskar värmen är mina älskade vovsingar, förra helgen var vi som vanligt på WR träning och det gick strålande bra zool sprang utan problem genom öppen bur, Jeannette var där med chanell så magic colour hundarna uppgick i 5 st för dagen och 3 golden whip bebisar det tycker jag är strålande siffror.

Sen bar det av mot husvagnen igen (vi kom dit på fredaxkvällen) det är alltid skönt att vara där.

det verkar iaf tjejerna tycka.

Söndagmorgonen började vi med en skön promenad innan det blev för vamt, vi har en runda som går förbi en liten strand, där släppte vi Harry och han var inte sen att svalka benen lite grann.

Det ser onekligen väldigt skönt ut och jag hade sagt att jag skulle bada den här helgen men fy 17 vad kallt det var i havet det blir lite längre väntan innan jag doppar mig för 1:a ggn 2014 haha.

Vi såg en massa ruvande sjöfåglar på våran prommenad oxå, det kanske inte syns men pippin har ägg under magen....så söta.

Väl tillbax i vagnen var det människornas tur att få lite frukost i magen, så här nice kan det se ut.

Men den här helgen blir det inget oxelösund, jag ska jobba och husse ska med ligan för våran 1:a WR tävling i år.

Zamba ska springa sitt 1:a licenslopp och så ska zorba springa oxå,sessan tyckte det var lägligt att börja löpa i går så hon får av dessa orsaker stå över,det är lite tråkigt.

Med till tävlingarna är Felicia för att ge en hjälpande hand och förhoppningsvis lite bilder oxå.

Så jag återkommer efter helgens alla bestyr.

Ha en solig helg alla vänner

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden