THE DOGWRITER

    [counter]

2014-12-31

Ja nu är det åter dax att säga hej och goodbye till ett år. Ett år som har varit både svart och rosenrött.

Men jag instämmer helt med vad en nära vän skrev på FB i dag dom människor som tycker jag duger som jag är ni tillhör min innre cirkel men tyvärr finns det dom som helt naturligt borde vara där men som av någon anledning inte tycker vi är fina nog.....men det struntar  jag i :)  i slutändan så är det deras förlust inte min.

Men nu skiter vi i det....i morse blev det full rulle direkt, när bebisarna hade fått sin frukost ville dom ut, det är så skönt att dom gillar sin hundgård, den betyder trygghet för dom små.

Vi har gjort det lite enklare för oss när dom ska ut för att slippa jaga alla i vardagsrummet har vi gjort en gång av komposthäckar ( som man lätt viker ihop när dom inte används) då är det bara att öppna altandörren och köksgrinden så swishar det bara till när dom springer ut. Det är en så härlig kännsla i hjärtat när dom leker och redan vet att göra sina behov ute - naturligtvis är dom inte ute någon längre stund men dom har ju även en stor lekhage på våran inglasade altan som innehåller vissa roliga moment för en valp. När dom har haft sin lekstund märker man inte av dom så himla mycket som man skulle tro.

PÅ Fredag är det dax för veterinären och det är alltid lika roligt att komma med våra kullar då dom som sitter i väntrummet åar och har sig för att dom är så många haha men på vetr.stationen har dom börjat vänja sig med våra stora kullar håhåjaja..

Sen i helgen åker dom 1:a valparna, jag vet att dom är väldigt efterlängtade av sina nya människor och ur våran synvinkel så känns dom helt rätt ♥.

Men nu är det dax för en fika, lite Marco polo på netflix (passar på medans bebisarna sover) och vänta på maken sen kan vi fira nyår som man gör i en hundfamilj....med god mat prommenad och utan smällare.

Så till alla våra vänner, gamla, nya och framtida valpköpare

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden