THE DOGWRITER

    [counter]

Mina troll

2014-07-08

Ja kärt barn har många namn sägs det ju och mina älskade whippettjejer är mina små troll.

I helgen hade vi ju besök av zorbas brorsa Blanco, det gick strålande ( säger jag som jobbade på dagarna) haha - nej han är en snäll pojke och finner sig väl med tjejerna.

Jocke och Felicia var på Whippetrace tävling i Norrköping på lördagen och vi gjorde en chansning med att efteranmäla zool och det gick jättebra. Här ser ni södertäljegänget med deras hundar ↓↓

Av våra 10 som var med så blev 4 placerade på pallen, men det tycker jag vi ska vara nöjda med för det är riktigt bra hundar som dom tävlar emot.

Av familjens hundar så blev det lillan som tog pallplatsen, hon blev 3:a i c finalen + godkännt licenstävling. även zamba klarade sig den här gången.

Bilden är inte så bra men den är tagen med mobil på längre håll.

Dom fina bilderna står våran mästerfotograf Christian för, dom är riktigt njutfulla.

                

 

Vädergudarna har ju oxå varit på våran sida nu ett tag så i dag inhandlades det en pool till mina troll (begagnad) funkar jättebra och dom gillade det faktiskt, zorba t.om dök ned med huvudet under ytan för att plocka upp sin älskade donk (leksak)

     

Pool,solsäng och filt det har inte ens människorna i familjen....SUCK ja vad gör man inte för sina djur va.

Jag har fler bilder som kommer att hamna i slideshowen men det får bli i morgon för nu ska säga nite nite till alla er därute och så hoppas vi på ännu en riktigt varm sommardag i morgon.

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden