THE DOGWRITER

    [counter]

Nya leksaker & stranden

2014-04-05

Ja det har varit en trevlig dag i hundshoppen och sen en tur till havet.

Jag ska visa några bilder på dom nya hundleksakerna och jag hoppas att ni verkligen förstår att det är vad det är - för vissa saker kan sätta i gång fantasin något förskräckligt haha.

iaf så tyckte zool att den var väldigt skoj att leka dragkamp med.

Vi inhandlade även 2 nya mjuka freesbes och dessa 3 förståss :)

Är dom inte fina eller haha.

Nere vid havet blev det mycket spring,skratt och en argsint husse....det hjälpte nu inte ett dugg varför matte blev arg på husse - haha så det kan bli, men för säkerhets skull tar vi det från början.

Alltså vi var på stranden och lät tjejerna springa, vilket dom ju tycker är toppen...det vet ju alla med en whippa iaf.

Och det gick ju bra...ända tills zamba fick syn på dom här ↓↓

och satte full fart, ja jag menar hastighet som om hon hade trasan framför nosen. Rakt ner i det iskalla havet sprang hon och tror ni hon blev lite skockad och stannade upp åhnej hon fortsatte tills varenda j-a kanadagås hade lyft - som ni ser på bilderna har dom sina täcken i dubbelfleece....hur tror ni det täcket såg ut när hon till slut dristade sig att kliva upp....dyngsurt såklart men hon bara ristade lite på sig och tittade på oss som om inget hade hänt. JAG därimot blev så paff när allt hände så jag glömde helt bort kameran jag hade runt halsen....så kan det gå.

Ska bli kul och se om hon vill bada i sommar......den lilla hoppan ♥

Men zambas äventyr tar inte slut där, när vi kom till bilen som var parkerad på våran husvagnsplats så busade småtjejerna med husse när han skulle sätta dom i buren....vad hände då jo dom hoppade raskt ur buren och började springa runt runt på campingen.

Husse blir arg på hundarna varpå matte blir arg på husse, matte har koll på tjejerna och säger till husse att vara tyst och plocka fram godisburken istället, för skramlet med den får dom alltid att stanna - sagt och gjort husse gör så hundarna stannar MEN zamba spelar husse ett spratt till (lika bra medans man är på hugget tänker hon ) hon sitter fint och precis när husse ska ta henne springer hon iväg....till matte haha.

Nu var ju inte det här ok men man undrar varför hon bara gör sina rymningsförsök med husse för hon KAN sitta kvar i buren med öppen burdörr utan att rymma iaf när matte säger stanna kvar....mitt lilla busiga beiga ♥

Det var allt för i dag, nu sover tjejerna för som alla vet så blir man trött av havsluften.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden