THE DOGWRITER

    [counter]

Trevlig helg

2014-01-26

Ja det har vi verkligen haft både vi människor och hundar.

I går packade vi bilen och åkte till järna på visit - visiterna hos jeannette och peter (knl magic colour) är alltid så roliga,vi uppskattar dom högt kan jag säga.

Vi startar alltid med en lite längre hundprommenad med hundbus som avslutning, det blev lite tugg mellan chanell och zamba men endast för att chanell löpte annars är dom bästa vänner men alla som har hund vet ju att tikar kan vara lite tuffa mot varandra ibland.

Sen var det människorna som skulle ha lite trevligt och så blev det ju inte........det blev MYCKET trevligt, massor med prat - hundprat,skratt, supergod mat och mycket gott i glasen blev det oxå.

Vi hade så trevligt att uret blev nästan halv fyra men bara nästan haha....det var några smått trötta människor på söndaxmorgonen :)

Eftersom jeannette hade chanell som löpte så gjorde vi, eller ja jeannette ett skvättskydd till harry,det blev jättebra - smidigt och lätt att skölja av MEN gott folk om ni skaffar ett sådant till era pojkar glöm INTE att ta av den när det är kissdax haha...här ser ni harry som kiss skyddmodell ↓↓

   

Våran käre hundvän Christian hade roat sig lite i går med att lägga ut en bild på bl.a mina tjejer, jag tyckte det var så fint så jag delar den med er alla.....jättefint gjort christian.

Jag vill även dela med mig av ett foto på 2 helt underbara hundar - den vita är från våran juvelkull, lilla princess pearl eller Hedvig som hon lystrar till och hennes svarta/blå kompis Flodaskogens Gomes eller skuggan som han lystrar till. Jag har aldrig träffat skuggan men jag har träffat hans far zimon och hans kullbror Gozzen två jättegoa killar.......kolla in Hedvig och Skuggan ♥  

Det får vara allt för i kväll nu väntar sängen på skebokvarnsflocken.....natti natti

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden