THE DOGWRITER

    [counter]

Torra kulor och snö

2014-12-18

Oh grämelse, ja det kan man med 100% säga...jag har ingen tid längre så om någon har ett par timmar helst med solsken att ge mig så TACK.

Alltså dom här 11 små hajtandsprydda änglar jag har tar all min tid och när dom sover ( inte allt för långa pass längre ) vill jag kunna ge mina stora tjejer lite kvalitetstid oxå. voine voine ( jag river mitt hår haha)

Nåja så illa är det inte men det är fullt hus iaf, men så söta små monster och dom älskar när man sitter på golvet med dom - dom praktiskt taget hoppar upp i famnen för att kramas så där har dom nog ärvt mormor zorbas kärleksfullhet ♥

Jag har gjort ett litet försök att fota dom men 1: det är inte det lättaste att få en 6v. valp att sammarbeta och 2: en kamera som är helt knäpp men nu bär det av till affären för en ny :( men vad fasiken den lever sit eget liv med ljus och inställningar. 

Mina guldklimpar växer och väger lika mycket som dom andra kullarna gjorde i den här åldern....så skönt för en orolig matte. Dom ratar uppblött foder och knaprar torrt med lite våtfoder det är namnam.

Dom är oxå ute i hundgården flera gånger om dagen, naturligtvis bara korta stunder men dom verkar gilla det sen är det race på innealtan innan dom blå börjar falla ihop på dom.

Jag vet inte om jag skrivit om det förrut men 5 av dom små är blå - deras ögon är till skillnad från dom andras helt violblå - jag älskar dom kan inte hjälpa det :)

Det som blir intr. är hur dom blir sen, deras mor zamba som oxå är blå har ljust hazzelnötbruna ögon medans en hane från andra kullen har isigt grå ögon.

Annars är dom ganska lika,vi har lärt oss nu efter 6 v. men det är väl oxå för att dom är mer personliga nu antar jag..

MEN fortfarande är det ju några som vill ha egna människor som kan pussa på dom, det är dom värda dom små liven.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden