THE DOGWRITER

    [counter]

Da'n före dopparedagen

2014-12-23

Ja i morgon är det julafton....igen, jag tillhör den skara av människor som får ångest när julafton närmar sig. 

När den väl infinner sig brukar jag ta mig igenom den hyfsat smärtfritt men så här dagen före skulle jag bara vilja sätta mig i ett mörkt rum och grina.

Inte så att jag är ensam eller så nejdå jag har min älskade make våra gulliga ungar - om man nu ska kalla dom ungar haha men ni fattar nog, jag har urgoa vänner omkring mig och framförallt har jag mina älskade hundar.

Nu låter jag väl som en fnoskig tant men alla som har en hund vet att ingen tröstar som den.

Och sysselsatt är jag ju det vet alla som känner mig vi har ju vårat tantgäng + en "liten" skara valpar som är helt underbara.

Dom är så duktiga med att gå ut i hundgården och göra sina behov, visst är det ett litet göra att ta ut 11 valpar men det lönar sig - jag är så glad att vi byggde hundgården, med lys på kvällen kan man nyttja den när som.

Just nu ligger dom och sover men snart snart vaknar dom och då gäller det att vara snabb med att få ut dom haha.

Så morgondagen hemma hos oss kommer att bestå av 5 människor och 17 hundar haha slå det om ni kan.

Det jag kan bli mest ledsen över är att min egen familj, ja inte den familj jag har bildat utan den familj jag kommer ifrån inte bryr sig alls, jo min bror och hans dotter gör det dom är rara :) men inte min storasyster och min egen mor.

Jaja jag vet att mamma börjar bli gammal men att inte bry sig om sitt eget barn, när jag pratar med henne så frågar hon aldrig hur jag mår är det konstigt att man inte berättar när man varit akut inne på sjukan för att man mår piss (ursäkta ordvalet) hon säger du kan ju ringa men hon ringer aldrig mig så nu orkar jag inte låtsas längre SORRY.

Jag vet att jag kan vara tjurskallig men vad 17...

Men ha en riktig GOD JUL Mor och Anna-carin.

Vi ska göra vårt bästa här och eftersom vi har infört en egen tradition och skippar julmaten så är frågan VAD ska vi äta...förslag :)

Men nu lämnar vi dysterheterna bakom oss och blickar framåt, en skojig sak är att jag far in på mellandagsrean och köper en ny KAMERA så det kan bli lite bilder iaf.

Vi - malin,jocke och dom 101 whipparna önskar alla 

våra gamla,nya och kommande valpköpare en riktigt god jul

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden