THE DOGWRITER

    [counter]

Jag är tillbak's i rutan

2014-08-21

Japp så är det, såg till min fasa att det är nästan 1 månad sen jag skrev men nu ska det bli ändring på det för i dag började lillskrot zamba äntligen löpa. Så nu blir det att räkna, ta blodprov osv. För er som av en händelse kanske har glömt vem hennes vackra partner är så titta här.

Jag behöver väl inte påpeka att dom är ett vackert par ♥

Men vi har inte varit helt sysselfattiga trots värmen, den första helgen i augusti var det dax för årets WR SM - det gick av stapeln i Karlstad. Vi hade hyrt en mysig villavagn med altan på skutbergets camping. Det som var allra smidigast var att wrbanan låg 10 min. prommenadväg därifrån, lagom rastning innan tävlingarna.

Vi som representerade södertäljesektionen var vi, Christian med Gauss och Katarina med scilla.

Lördagen bjöd varmt väder men trots det så sprang hundarna superbra, den som förvånade oss mest var nog sessan hon gick riktigt bra.

Söndagens väder hade mycket att önska det enda som fattades var snö och hagel ( som inte infann sig som tur va) Men trots regn så presterade våra hundar bra.....RESULTATET

Sessan: H 1

Zorba F 3

Gauss G 2

Scilla E 4

Så nöjd över tjejerna. jag lägger inga bilder här dom hittar man i sliden istället.

Jag fick veta att zorbas son zingo - Golden whip Best of Tiger hade placerat sig som 3:a i sitt första rundbanelopp, stort grattis Zingo,Rigmor och Bosse.

Nu laddar vi för parning och mera wr tävlingar, vi hoppas att zool tar sin licens lördagen den 30/8 men nu ska jag iväg och jobba lite.

Ha en bra kväll där ute.

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden