THE DOGWRITER

    [counter]

Åter i tjocksvängen

2014-10-18

Ja nu har vi haft avslut på tävlingsåret - och vilket avslut sen.

Vi var ju med zorba och zool på klubbmästerskap i LC, zool som debuterade sprang i gröngölingsloppet och placerade sig 3:a zorba sprang för licensierade hundar och kom 6:a av 14 hundar men det är vi nöjda med. 

Det bästa var ju att zool kunde springa sitt 1:a licenslopp med zorba som stödhund - och det fixade hon gallant med bara pos. ord från domaren.....duktig tjej ♥

Vi har äntligen fått upp hela hundgården oxå, nu är det bara lite småfix kvar som t.ex att sätta plank nedtill på altanen så inte....gud förbjude valparna kommer under - men jag är så jäkla nöjd med vårar jobb. Man kan det mesta om man försöker.

Som överskriften täljer jäser zamba riktigt ordentligt, jag vet inte vad det är med våra tikar men det verkar ju inte som jag blivit hörd av gud den här gången heller.....Det är 3:e kullen på 3:e tiken och för 3:e ggn har jag bett till vår herre om valpar men av hennes obefintliga midjemått så har jag alltså inte blivit hörd...igen nåja det blir vad det blir - Jag ska försöka få tid till röntgen till torsdag, det är alltid lika spännande.

Nu börjar det roliga med att träffa nya och gamla bekantskaper som är potentiella valpköpare kul kul.

I morgon kommer en familj för att bekanta sig lite såväl  med oss som med tjejerna....spännande.

Jag lägger in lite nya bilder på slidshowen där många är fotade av en ung superduktig kille som heter Teo.

Titta och njut han fångar verkligen ögonblicket.

Tack Teo.

See u

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden