THE DOGWRITER

    [counter]

Trött matte - Trötta hundar

2014-01-23

Japp så är det - nu när matte, alltså jag har börjat jobba detta helvetiska schema så är man mer död än levande - och det verkar som om att hundarna följer mattes sinnesstämmning eller vad man ska kalla det.

Det värsta var iaf nu onsdag och torsdag när jag började jobba 06,00 och då måste man kliva ur sängen 04,45...är det kristligt eller vad - nåja trött som 17 är man iaf.

MEN vi sover ju inte hela tiden haha - långprommenader med hundarna i snön och lite träning på gymmet hinner mad med och gör att orken blir lite bättre.

orkar man inte stanna kvar på gymmet efter jobbet får det bli 5 km på cykeln framför ett bra tv program istället, det duger det oxå.

Man får försöka vara social när man är ledig - i måndags åkte vi till stjärnhov och tog en promenad med pirgit och zorro på travbanan - det är harry's älsklingsställe just nu han får springa lös och ledig precis som han vill....då ser han genomlycklig ut mitt lilla troll.

Ja tjejerna får oxå springa förståss men dom ser det mer som en rättighet...små divor är dom alla fyra haha.

I söndags efter jobbet var vi och firade Felicia som fyllde 24 år, det var trevligt - vi blev bjudna på en jättegod smörgåstårta.

Robin och Hanna kom oxå, alltid lika skönt att få krama om sonen - spelar aldrig ngn roll att barnen är stora...dom blir aldrig för stora för en mammakram.

På lördag ska vi iväg på trevligheter i järna, det blir en helkväll med jeannette och peter....det är alltid trevligt med dom.

Nu är det sussadax för mig men jag avslutar med 2 bilder. Den första är våran GW H-D's princess pearl "hedvig" och hennes bästis Flodaskogens Gomez "skuggan".

Den andra bilder föreställer GW H-D's Pure Amber "Malte" och hans dalmatinerkompis Lucky......håll till godo så hörs vi snart.

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden