THE DOGWRITER

    [counter]

sorg/glädje

tårar/skratt

2014-09-11

Ja herregud - man får verkligen känna hur livet svänger från dag till dag.

På en vecka har det hänt så mycket,så väldigt roliga saker men oxå sån't som jag gärna hade klarat mig utan - sån't som får tårarna att rinna hejdlöst på mina egna kinder men oxå sån't som får en att känna vanmakt när man inte kan trösta, för när man mister en fyrbent vän finns ingen tröst där måste tiden få ta sin egen tid.

Den lilla vän som har lämnat oss och sprungit över regnbågsbron är en av våra första bebisar.

Leo eller Golden whip Black tiger som han fick heta på "riktigt". Leo bodde i Katrineholm hemma hos Ola & Eva som var dom allra bästa för honom men leo var något av en hoppare och den här gången var olyckan framme, en bil kom i Leo's väg och veterinärerna på strömsholm tyckte hans tid var kommen för regnbågsbron. Alla tankar går till Ola & Eva som mist sin kära vän.

Han kommer alltid att finnas i våra hjärtan det lilla svarta trollet.

 

Iaf var vi på utställning i Högbo i lördax, där mötte vi upp med Åsa & Bernt som har Malte - GW H-D's Pure amber - vi fick en underbar dag med sommarväder.

Jocke gjorde ett bra jobb med "ungarna" och resultaten blev som följande.

Malte: exs. 1:a i sin klass

Zool: exs. 3:a i sin klass

Båda fick jättefina kritiker men det som jag alltid kommer att minnas är att dom hade välplacerade rosenöron.....mina gull ♥

   

På utställning har även Tjalle - GW H-D's Heart of gold" varit. Han var i Ljungskile och hans resultat blev exs. 4:a i sin klass, Tyvärr har jag ingen bild därifrån.

I Tisdax utökades hundfamiljen ja inte här hemma men ändå familj. Zorba's lillasyster nedkom med 8 välskapta valpar - all lycka till dom uppe i norra sverige ♥

I går var vi till strömsholm med våran sessan, det var med nervösa steg som jag klev in till vetr. snacka om trevlig personal och nervositeten var som bortblåst.

Dom tog blodprov, klämde och drog i hennes leder och rygg och ultraljudade henne hur noggrannt som helst.

Summan av det hela var att sessan hade inflamerad tarm så med lite skonsam kost hoppas vi på förbättring. Vi fick annars bara beröm för våran tjej - en muskulös atlet med bästa psyket och inte rädd för någon, hon gjorde sig väldigt poppis bruden haha.

      Efter 8 timmar på strömsholm var det skönt att få åka hem.....Alla kan vara lugna sessan fick på sig bälteselen när vi åkte - safe safe safe -

Nu laddar vi för träningar i helgen - lö: whippetrace & sö: LC det ska bli kul.

 

see u soon 

Kram

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden