THE DOGWRITER

    [counter]

Växtnäring i mjölken

2014-11-08

Ja det verkar vara så, för tack och lov så går dom upp i vikt men zambatösen har det inte lätt hon ammar nästan dygnet runt iom att dom äter i skift.

Det som jag tycker är lite skoj och som enligt några inte skulle bli är deras vita tecken.

Saken är att zamba och hennes kullsyskon har nästan alla 8 vitt bröst,vita tassar och vit svanstipp. och eftersom både pigalle och zamba är snarlika i färgen förväntades det inga större överraskningar i valpkorgen. Men ÖNSKA  kan man ju alltid få göra....min önskan var att dom skulle få Pigges mask i huvudet och det vita efter zamba. Och jag vet inte om jag hade tur eller om naturen gick mot sina lagar för ALLA 11 är mer eller mindre vita på bröst,huvud, tassa och svanstippar + att många har pappas mask. Jaja ibland lönar det sig att önska även om inte allt slår in ( bad ju om en liten kull på 5-6 valpar)

I dag lördag var husse ner till husvagnen en sväng och då fick resten av gänget följa med, matte var hemma och storstädade valprummet, under tiden förpassades valparna till cavebädden i vardagsrummet och zamba låg i nya rosa fluffbädden och vaktade, som sig bör för en ansvarsfull mor.

Det var allt för nu men vi återkommer från valplådan snart.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden