Blogg

Nu är det myyycket

2015-03-04

Ja fy vilken ångest jag har för att jag inte hunnit skriva på länge, men orken har helt enkelt inte funnits.

Jag tappade motivationen helt och hållet några dagar då jag har varit tvungen att gå tillbax till mitt gamla jobb och tillika schema - vilket innebär att jag jobbar helg igen...fy för den lede säger jag bara.

Men iaf så har det hänt saker här hemma.

Boston-chagall har lämnat oss, vi har varit på utställning och det var trevligt, vi blev hyfsat nöjda båda tjejerna fick exc. och jättefin kritik.

Nu har jag oxå tydligen anmält 5 hundar till vilsta vilket betyder att jag måste in i ringen 2 ggr - först med corby och sen med zorba...hugaligen inte bra för mina nerver det där haha.

Här hemma löper det på fint med smågrabbarna, dom växer så det knakar. Nu går dom obehindrat i koppel och är helt torra...nästan, det kan ske en liten olycka på natten men på dagen görs allting ute ♥

Jag tänkte beskriva grabbarna lite närmare för nu kan man se deras olikheter i sättet oxå.

Det är klart dom är busiga jag menar det är 4 jämnåriga hanvalppar vi pratar om :)

Cambridge: En vacker kille som gillar bus och lek men annars sitter han gärna och filosoferar när han är ute, kikar gärna på fåglarna.

Corby: En whippet hela han :) springer som 17 ute och softar gärna i soffhörnet eller cavebädden inne, han är så fin en smidig liten kille, han blir nog inte så stor.

Luton-Ludde: Våran spellevink, vore det sommar skulle han aldrig vara inne, han verkligen älskar att vara utomhus spelar ingen roll om det är mörkt ute.Han springer som sin mor mycket och gärna, skulle gärna vilja se honom på en WR bana i framtiden.

Oxfor-ozzy:En riktig kramig nallebjörn,från att ha varit gängets bus så har han lugnat ner sig massor. Visst gillar han att springa men han smyger gärna omkring och utforskar den raringen.

 

Pga mitt arbete som gör att jag måste sova på dagarna har dom redan fått in rätta whippetandan - dom kryper ihop med matte tillsammans med tjejerna i soffan och sover hela förmiddagen, det kan hända att ngn vaknar för kissning vid 10 snåret men sen somnar vi om alla 9 ( jag och 8 whippar) harry sover gärna i hallen

Det var lite om grabbarna, för det spelar ingen roll hur goa dom är för dom måste få egna människor som älskar bara dom :)

Nej nu ska vi ut lite i vårsolen.

ha en härlig dag där ute.

 

Kram

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden