Blogg

Hälften kvar

2015-05-19

Ja om man räknar från november-14 då vi fick våran sista kull, den gjorde ju så vi hade en skara på 16 hundar helt plötsligt men nu är dom bara eller bara men dom är 8, vilket betyder att det är 3 killar kvar hemma.

Men faktiskt så ringer det hundsugna människor så vi lever på hoppet att även dom ska få egna människor.

I går flyttade våran lilla nallebjörn ozzy, han ska bo med en kille i stockholm och vi önskar dom all lycka.

Vi skulle ju i väg på LC i lördags, vi hade packat nya pärlan och var i det hela klara bara zools klor kvar och samtidigt tittar jag bara lite i rumpan på henne och hon LÖPER suck - zorba är skadad, zamba löper ( men skulle inte tävla) och zool börjar löpa bara sessan kvar och vi tyckte det var lite långt att åka bara för en hund...voine voine.

Och även om man löper kan man väl vara snyggrumpa, tjejernas fina tikskydd har förståss jeannette på kennel magic colour sytt.

Men roliga nyheter fick vi iaf, zools kullbror malte blev 4:a och fick cert Grattis till honom :)

Zorba ja - ja hon vurpade ordentligt på LC träningen. Det var absolut ingens fel bara ren och skär otur, alla som sett zorba springa vet att hon är het så även den här gången. 

Det som hände var att hundarna sprang ihop och zorba rullade runt varpå benet kom snett på ngt vis. summan av en lång kardemumma var en vanlig stukning som man bara kan vänta ut tills den läker.

Naturligtvis åkte vi till strömsholm med henne vi kunde ju inte veta om benet var av men hade vi haft lite is i magen skulle vi väntat till måndagen och åkt till vår egen veterinär för fy 17 vilken dålig service och vilket dåligt mottagande vi fick, bara för man är veterinär och knappt det så får man bete sig hur som helst eller - iaf ska det skrivas ett klagomål om det.

Kanske den här bilden är lite mycket men så känner vi just nu iaf.

◊◊◊¤¤◊◊◊

Lite mer skoj var ju när Carin var på utställning med Benny ( Golden whip dream on Bexley) tänk att våran lilla prematurbebis har växt till sig så fint.

 6 mån hanvalp, vackert huvud o uttryck, mörka ögon, välburna rosenöron, bra benstomme, fina tassar fyrkantig kroppsform tillr hals välvinklad fram o bak tillr bröstkorg för åldern vacker päls o färg, rör sig bra men valpigt, trevligt temperament. HP 

Så lite som betyder så mycket.

kolla gärna in de nya bilderna på slideshowen.

Kram


 

Antal kommentarer: 1

2015-05-19 20:59:23 - Carin Öber Ebbesdotter, carinebbesdotter@hotmail.com

Hej, ja hoppas på fin kritik i Norrköping också. Ska bli så roligt att få träffa er och hundarna igen :)
Snygga trosor till flickorna!
Kram Carin
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden