Blogg

Mina vackra hundar

2015-04-06

Hej igen, nu är jag tillbax i etern såa tt säga :) som jag skrev sist så laddade vi för utställning och den gick bra tycker jag.

Med på utställningen förutom våra 5 var oxå zools kullsyster Hedvig, det var hennes första utställning,zorro, chagall och Benny ur senaste kullen.

Alltså var 4 av 5 valpar våra och det gick så fint- Chagall 1:a och BIM Cambridge 2:a Benny 4:a och corby 5:a.

Alla killarna fick superfina kritiker och jag fick även höra ifrån andra uppfödare att cambridge var ngt att satsa på....en kennelmattes hjärta sväller ♥

Jag tyckte lite synd om Bennys matte carin för utanför ringen fick hon Benny att stå exemplariskt men som en liten gosse han är så ville han inte lika mycket i ringen men vadå domaren gillade honom och han fick en fin HP rosett iaf och nu vet jag ju att han kan om han vill.

Zorro,zool,Hedvig och zorba fick vg men med fina kritiker och zamba fick exc.

Jag fick fina ord från domaren som dömde valparna oxå, han tyckte dom var jämna och fina :)

så summan av hela dagen var fin fin.

Vi fick även besök av petra som är en stor beundrare av våran lilla Ludde :) han fick lite egentid med henne och det uppskattades nog lika mycket av båda två tror jag.

I dag har vi varit på en härlig prommenad i vårsolen som äntligen vågat sig fram sen var det dax för lite tandvård + vägning, grabbarna väger ganska jämnt det är cambridge som är lite stabilare - han och lilla zool väger lika mycket men det jämnar väl ut sig med tiden och trots allt är han ju en stabil kille.

Nu ska jag leta lite mindre utställningar tänkte jag så får vi se vad som sker framöver, det enda som fattas är tid men det är jag väl inte ensam om att tycka antar jag haha.

Det som händer nu snarast är att zamba ska åka till Estland med zorro och Pirgit det ska bli spännande. Så eftersom dom tar med zamba får chagall vara hos oss några dagar det blir nog bra.

Nu säger vi hej för nu och nya bilder hittas på sliden.

KRAM

 

Antal kommentarer: 1

2015-04-06 22:54:36

Ååå vad rart skrivet, typ dånar lite här...! <3 <3 <3 det uppskattades från det här hållet åtminstone, var så säker...! :-) kramar från Petra
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden