Blogg

4 Coola grabbar

2015-01-26

Hallå hej alla läsare, i dag tänkte jag skriva av mig lite...naturligtvis ska jag uppdatera er om vad som händer i valphagen eller köket är det numera....eller köket,altanen (inglasad) och hundgården.

För det är dom områdena som grabbsen styr med järntass haha.

Men jag tänkte oxå dela med mig av sånt som snurrar i en medelålders kvinnas skalle - om man vill behöver man inte läsa den smörjan men som sagt det är skönt att få skriva av sig.

Ja nu är det bara 4 kvar för i helgen for Bexley och Leigh till sina nya egna människor...skönt för dom.

Bexley eller Benny ska dela hus med matte,husse, 2 minimänniskor och 2 hundkompisar.

Dom blir en fin liten grupp - en britt (Benny) en italienska och en fransos, nåja det låter det men med facit i hand kan jag tala om att den italienska kvinnan ( en IG ) pysslade om våran Benny efter konstens alla regler....det var ju en vinthund för 17 gubbar :)

På söndagen var det Leighs tur att fara med sina nya människor mot småland, Leigh har fått det fina namnet stella - stella betyder ju stjärna och det är ju vad hon är lilla leigh.

Vi önskar dom båda familjerna allt gott med sina nya vänner.

Här hemma har det krympt som sagt var men busa för kung och fosterland kan dom minsan ändå haha, dom som är kvar är: Corby,Luton,Oxford och Cambridge.

Alla 4 är världens goaste charmtroll och faktiskt ganska lydiga att dom nästan är helt torra gör ju inget heller det är bara ett aber vi hinner inte träna så mycket koppelprommisar men något minus måste man ju ha haha.

I Onsdags var kennelkonsulenten här på rutinkoll + att hon ville väl kika lite extra på bebisarna då hennes ena hane är deras farfar :) men det blev rena papper och det är skönt att kunna visa om någon skulle undra.

Torsdagen bjöd på spännande upplevelser för Leigh och Bexley då dom skulle på ombesiktning men det var UA denna gången med :)

I morgon kommer nya bilder in på hemsidan för nu är jag trött, så sorry mitt personliga skit får vänta några dagar.

Ha det bäst

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden