Blogg

Våren som kom & försvann

2015-03-23

Hallå hej igen.

Ja veckan som gick var innhållsrik kan man säga :) i måndags var vi lite lediga både maken & jag så då packade vi in oss och hundarna i bilen och drog ner till havet över dagen.

Det blev en superhärlig dag i vårsolen med fika och spring på stranden för vovvarna, killarna är inte sämre än tjejerna dom lär snabbt, efter bara 2 ggr där nere vet dom att stranden betyder lek och bus, sen sover dom fint i bilen hem.

Grabbarna växer på bra och jag laddade för en helg med bl.a utställning !!!!!! ja det var nära att jag ställde till ett lite fiasko för om inte Petra ( en ev. valpköpare) hade ringt och sagt att det var den 28/3 så vet jag inte haha - snacka om överbelastning i hårddisken :)

Nåja lördagen blev bra ändå, jag sov länge sen blev det lite städning och på eftermiddagen fick vi whippetbesök av prins Edward och hans människor Petra & Lasse och inte att förglömma "mormor" oxå :)

Det gick så bra, Eddie var en riktigt gentleman och lekte både med tanterna och bebbarna.

Nu får vi se om han vill ha en inneboende busunge hos sig, vi tyckte iaf att det var en fin liten familj som var här på besök.

I går söndag trotsade vi kyla och blåst, klädde oss varmt och drog till Bronäs för lite LC träning och för att träffa likasinnande.

Och vad nöjda vi är över dagen (utom att solen höll sig borta då)  Zool sprang klart sin licens och med facit i hand sprang hon med 3 olika hundar och det funkade lika bra alla ggr. vi tackar för lån av stödhund till båda tjejerna.

Zamba sprang sina 2 första licenslopp likaså våran uppfödning Zorro dom var lika duktiga dom. Jag är verkligen genomnöjd med mina uppfödningar.

Till zorbas lycka fick hon oxå springa, hon agerade stödhund till grabbarnas halvsyster Allie - det gick som en dans där oxå. nöjd nöjd nöjd malin.

Grabbarna hade sin första date med kor och hästar. kossan såg inte så hemsk ut men fy 17 när det kommer en stor brun sak springande då kan inte ens corby vara tyst haha.

Spännande värre att besöka landet och så fick dom träffa "farmor" Madde oxå det var inte fy skam.

summan av kardemumman blev en hellyckad,genomkall dag med trötta hundar och människor som kröp upp i soffan vid hemkommsten :)

Senare blev jag lite sugen på att möblera lite i sovrummet, sagt och gjort det blev jättebra tyckte jag - det tyckte inte sessan haha hon som alltid sover hos mig la sig demostrativt i biabädden.....lilla skrotfian då.

Men nu laddar vi iaf för utställning på lördag, det blir 5 hundar med från oss och så kommer Chagall,zorro,Benny och Hedvig oxå ska bli så kul.

Ha en bra vecka och hoppas solen tittar fram.

 

Kram

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden