Blogg

Glädje & höstdepp

2015-10-09

Ja att hösten innebär lite deppande är nog sannt iaf när det gäller mig... men lite skoj är det ju då och då oxå.

Sedan sist så har vi varit iväg på lite äventyr, först bar det iväg upp till Kramfors, vädret var blandar sol och regn - det var en trevlig liten stad och vi hamnade på ett nice hotell.

Banan var liiite lång strax över 800 meter och trasföraren hade lite för bråttom med trasan så många tappade den, våran lilla sessan fastnade i linan och skar upp en bit på benet så henne strök jag andra omgången + att hon inte kunde vara med på bråvikens prov heller.

Det gick väl sådär för vårat gäng, sessan struken zamba och zool precis utanför pallen men våran zorro som var med kom iaf 3:a men inget cert.

Men vi hade iaf en supertrevlig helg med mycket prat så vi klagar inte.

Det som blev som ett mörkt moln på himmelen var att ngn som man betraktar som sin vän inte kan förstå att även jag kan vara slutkörd  ibland och kanske kan bli lite besviken, men jag misstog mig med det där om vän för vänner slutar man bara inte att prata med iaf inte i min värld.

Förra helgen var jag med tjejerna till bråvikens LC prov och där blev resultaten bättre....zool 15/48 och zamba 4:a med cert jippi nu hoppas vi på cert i vår så vi får familjens första champion.

Det var en helt underbar dag, det var 5 Golden whip ungar med, det är alltid så roligt att träffa valpköpare spec. dom här som kom från västkusten och gävle.

Jag träffade oxå bästaste jeannette som var söt och hjälpte mig starta zamba eftersom tjejerna fick springa tillsammans i första loppet.

I morgon åker tjejligan med husse till Norrköping för wr KM sen är det vila för både hundar och människor.

Nu är det planer för zorbas valpning i sommar som står på agendan.

Haha jag glömde ju nästan att vi varit på lc KM oxå, med där var zamba,sessan och 3 av hennes avkommor - Hedvig kom 3:a i gröngölingarna och zool 3:a i licenshundarna resten kom lite längre bak.

Eftersom vi var barnvakt till Django så passade vi på att ta ett generationsfota.

Från vänster       Hot isle jazzo

        Dottern      Magic colour lady jazzo

Dotterdottern    Golden whip Black eyed tiger

Barnbarnsbarnet Golden whip dream on Chester.

 

Nya bilder ser ni på första sidan, nu laddar vi för utställning i vingåker hoppas vi ses där.

 

Kram

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden