Blogg

Tur & retur :(

2015-02-08

Ja så blev det i Djangos fall. Det visade sig att lillpojken i familjen inte tålde hundar så django kom tillbax till kenneln.

Det var inte så lätt för honom han hade ju arbetat in olika saker som kennelvalparna inte visste ngt om t.ex att sova i soffan på nätterna, haha det skulle se ut om dom fick härja fritt i vardagsrummet utan tillsyn.

Och så blev det lite strid mellan honom och 2 av grabbsen som var kvar hemma om platsen som herren på täppan.......det här att sova i hundrum på natten var inget han uppskattade heller.

Men till hans lycka fanns det en liten tjej som blev så överlycklig när jag ringde till hennes pappa och berättade om Django....så i fredax flyttade han med savanna och hennes pappa till Linköping och katten Bob, all lycka till dom 4 ♥

Som uppfödare får man verkligen ta det med ro när man får några hemma ett tag men så plötsligt händer det :) 

I morgon kommer en tjej för att kika på mina killar så vi håller tummarna att hon gillar dom små kufarna haha, nu blir det ju maken som får ta emot och jodå det fixar han med glans men det är INTE skoj att gå på jobbet och trampa utan att veta hur det går haha.

 

I dag var maken och jag på koppelprommis med killarna, ett litet grönt gäng - dom var jätteduktiga...inga dumskallar där inte.

Jag hoppas så mycket på att alla får ett bra eget hem det förtjänar dom verkligen.

 

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden