Blogg

Full rulle på mina ♥

2015-01-18

Ja här är det full rulle mest hela dagarna. Man behöver iaf inte bli beskyld för att sova bort dagarna haha jag menar alla vet ju att en valpkull håller man sig allert med.

Jag har nu sålt halva min kull och det innebär 5 st. hade jag fått en normalkull på 6-7 valpar hade det inte varit så mycket att väsnas om men vi fick 11......nåja nu är det iaf några valpspekulanter som ska komma och kika och pussa på mina älskade monster så hoppet har jag kvar att dom ska få sina egna fina hem.

Något som glädjer en kennelmattes hjärta är när man får små uppdateringar om sina små älsklingar.

I dag kom först ett mejl från Django och hans familj. Django växer fort och är en pigg och livlig kille men i dag hade dom varit i skogen och det uppskattades mycket av en liten herre.

Senare fick jag telefon från zam eller zam's matte eva förståss. Dom hade det så fint och zam har funnit sin plats hemma hos Ola & Eva - där kommer han att få det toppen min lilla grabb.

I Lördags var Boston eller Chagalls matte här och hälsade på sin lilla prins, Chagall ska vara kvar några veckor till innan han styr kosan mot Ekerö och sin nya kompis zorro.

 

Om det inte var för den här förbaskade isen som pryder allas  gräsmattor så är det idealtemperatur för gänget, dom älskar att vara ute - både i hundgården och lekrummet innanför. där kan dom få busa hejvilt utan att behöva vara rädd om några möbler etc.

I morgon är det måndag det betyder jobb för matte och husse. Den här veckan ska matte iväg tidigt medans husse sköter rulljangsen hemma på fm.

Så nu tar vi söndagskväll framför tn:n.....ha en trevlig söndag där ute.

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden