Blogg

Äpplen & apelsiner

2015-02-15

Ja så ser det nästan ut när vi är på prommis med alla 10???? hundar.

Bebisarna har sina äppelgröna täcken och tjejerna sina apelsinoranga täcken som matchar husses varseljacka - jag kan säga att vi märks när vi kommer iaf.

 

Killarna har blivit så duktiga på att gå i koppel, dom trasslar naturligtvis en del men emellanåt så faller dom in i ett fint whippetled då värmer det i mitt mattehjärta.

I går var vi en tur till våra vänner i järna och då det nästan alltid är valpar antingen hos oss eller på kennel magic colour så passade vi på att bilträna valparna och åkte båda två.

Vi fick några trevliga timmar med våra kära vänner, kikade på chilis mage som innehåller en drös valpar som snart ska ut i världen.

Jag hämtade oxå upp något av jeannette som jag presenterar till nästa helg :)

I Fredax hade jag besök av sonen - han hade köpt med sig suchi....bättre fredaxlunch kan man inte få.

Det är så skönt att bara få rå om sonen även om det är för några timmar MEN han kommer på fredag igen för att hålla grabbgänget sällskap när vi åker på utställning på lördag.

I morgon ska det bokas tid för besiktning hos vetr. av Boston, han lämnar kenneln på torsdag för att bo hos Pirgit,Wilma och zorro...det blir toppen.

I helgen får vi rå om Benny-Bexley när familjen åker skidor, vi hoppas han glider in i gänget fint och smidigt....ska bli kul att se hur han vuxit.

Nu är det kaffe som gäller för sen är det nattvecka och soffsova med gänget som gäller i veckan.

 

natti natti

 

Jag rekommenderar Din Studio

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden