Blogg

Tårar & Glädje (mest)

2015-08-26

Ja ibland vet man inte hur man ska bete sig - ska man skratta eller gråta - bli högljudet  ( heter det så) förbannad eller bara tiga still....jag tror jag går halvvägs där och gör lite av varje...ni kommer att märka var det blir HÖGT haha.

För som alltid när jag inte bloggat på länge blir det som ett poofff när allt bara måste ut till slut, så mina vänner i dag blir det en salig blandning är jag rädd - men man gör som man vill antingen läser man klart eller oxå stänger man ner... your choise.

Iaf...vi hade ju laddat för utställning i Norrköping, dit hade ju zambas son Bextle/Benny blivit anmäld och likaså Hedvig från våran 2013 kull så eftersom det var en domare som dömt zamba till skyarna för en månad sen i Lettland så tänkte vi att ok vi anmäler henne oxå.

Men vilken katastrof..eller kanske inte men ja ni vet det kan ju kännas så ibland :(

Först får vi besked från Bennys matte Carin att dom är på djursjukhuset med en ormbiten liten Benny, lilla ♥ så för honom är det ju inte att tänka på när det gäller utställning, han skulle ju bara bli frisk lilleman - ett huggormsbett är inte att leka med men vi håller tummarna för hela familjen och hoppas på att det inte har blivit några efterdyningar på honom, så här såg han iaf ut stackarn.

Det som var lite trisst var ju att Carin anmält honom både till Eskilstuna & Norrköping och som uppfödare trodde jag ju på den lilla skiten men han kommer tillbax till vingåker :)

Nåja tillbaka till utställningsdagen....vi ställde alltså zamba och hon får ett VG men vad 17....hon vann sin klass med exs. & ck för en månad sen med samma dommare jaja det är ju bara att gilla läget men man kan ju inte låta bli att fundera.

Amanda ställde Hedvig - Golden Whip H-D's Pearl Princess hon fick oxå VG men jättefin kritik och med tanke på att det var deras 2:a utställning så, iaf skötte dom sig jättebra.

Några kort blev det inte för jag tog med mig fel kamera aaaahhhhh man kan ju få spader för mindre - mao inte min dag.

Vi hade istället lite skoj på wrträningen vi träffade både Hedvig och Ceacar/cambridge det livar upp lite, Cisse ( Ceasar) sprang för 1:a ggn och även om det tog ett tag att fatta att det var trasan som skulle tas så sprang han och han var så lycklig ♥ Hedvig utvecklar sig som hon ska och vi hoppas hon tar sin licens snart.

Kolla in henne här ( man får ta serien bakifrån)

Nu laddar vi för wttävlingar i Södertälje på lördag så får vi se vad våra tjejer kan prestera.

Jag har inhandlat en ballansboll till dom och efter 1:a lite vingliga försöket så kör vi en stund varje dag och dom älskar det, dom står t.om på kö haha, här på bilden är det 1:a försöket.

Som jag skrev om ngn ggn i våras att mina helger blev katastroft förstörda pga att en kollega blev långtidssjukskriven, naturligtvis inte med flit det fattar ju vem som helst. Iaf är hon på väg tillbax (välkommen H) så snart kanske jag inte behöver strula med ledighet och sånt...det förenklar min tillvaro avsevärt haha.

Även om jag pep lite om Norrköping förrut så finns det en sak som gör mig hederligt förbannad, det är hur vuxna barn behandlar familj.

Som ni vet har jocke blivit morfar och därmed min svärmor gammelfarmor, min svärmor ringde upp och grattade till den nyfödde sonen och frågar när hon får se honom - till svar får hon ett "Nej det får du inte" Men va i helvete har inte ungen ngt vett, min svärmor som ställde upp och tog hand om 2 jobbiga tonåringar på heltid när det inte gick att på hos mamman.......hur f-n tänker man då....

Jocke skickade en fin bukett blommor med nalle när bebisen kom, inte ett tack, inte ens på sms....jag säger det igen fy f-n för en del vuxna barn.......och deras morsor som är fulla med skitprat.

Jag vet att man inte ska snacka så men nu tycker jag synd om min man så då blir det så.

             

Vem av dom här som är jag beror på dag eller hur dagen har varit :) men det är jag nog inte ensam om...tror jag.

KRAM

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden