Blogg

Det ekar tomt

2015-06-01

Ja kanske inte men nästan iaf. Men nu har alla mina små britter äntligen fått sina egna familjer och jag hoppas och önskar att dom får många lyckliga år tillsammans.

Vi tänkte nog lite smått ha kvar Cambridge men så började tjejerna löpa en efter en och det är inte schysst mot lillkillen att få vara utstängd flera ggr/ år pga det.

Som sagt vi hade zamba,zorba och lilla zool som löpte och alla tjejerna fick nya fina löptrosor......jag kan säga att zool gillade inte trosor alls.

hon käkade sönder tre par men det var väl inte så farligt det värsta var att hon svalde själva trosskyddet med hull och hår som tur kom det ut den naturliga vägen även om det inte gick helt smärtfritt, men gny och gråt och hjälp av husse kom den ut....HEL... hujeda mig.

I Lördax var det dax för första wr tävlingen för året och då skulle husse förståss på kurs men jag och Felicia packade in oss och alla hundar i svarta faran och styrde kosan mot västerås och mot regnet.

Det var jättetrevlig ( förutom regnet) sessan var på hugget och sprang bra, stefan klarade sig oxå bra ,zamba och zorro klarade sina licenser och jag klarade min första tävling som startare. Felicia gjorde ett superbra jobb som hämtare, inte bara åt våra tjejer utan det var fler som frågade. det var bara solen som fattades.

Söndagen tillbringade vi hemma i lugn och ro med vovsarna och så firade vi naturligtvis våra mödrar med en lunch på vackra Lida gård, det var jag,jocke,sonen,mor och svärmor.

Nu hoppas vi på en solig nationaldag med en skojig hundutställning.

see u all.

 

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden