Blogg

sol, storm och regn

2015-04-29

 

Hallå hej all människor och....djur :) nu var det en dryg vecka sedan jag skrev och alla vet ju att det kan hända mycket på en vecka :/

iaf så hade jag min jobbarhelg förra helgen vilket innebär att mannen i huset står för hund & hushållsbestyren och det brukar ju funka utan problem alla brukar vara nöjda och glada - speciellt jag då eftersom huset brukar bli städat vilket innebär en glad fru haha.

Söndagen började oxå bra, jag for iväg till mitt arbete och jocke skulle packa in hundar + lite atrialjer i stora bilen för en tur till husvagnen..........dom kom aldrig dit.....det hoppade upp en sabla dovhjort framför bilen och om ni någon gång sett en bil efter en kollision med ett djur förstår ni hur min bil såg ut ååhhhh jag blir så less varför kan det aldrig vara helt ok varför ska det alltid hända något skit. MEN jag är överlycklig att det bara blev skador på bilen och inte på mina kära som åkte i den :) en bil kan man laga mycket lättare....hoppas jag, gillar ju min bil.

Så igår när vi for på wrträning i Norrköping blev det väldigt trångt i 307:an men finns det hjärterum så.

 

Träningen gick bra, den här gången fick ozzy prova på och andra loppet tog han trasan så fint, lilla gullefjun. Jag vill inte testa dom andra killarna för om dom blir sålda kanske inte den nya ägaren vill ha en traständ whippetkille - även jag fick börja träna,träna på att starta....det har ju alltid varit jockes grej men det kan vara bra att kunna.

Jag tränade på zool och det gick bra, hon var lite het men vi fixade det tillsammans.....det var skoj iaf.

En annan sak som inte är lika uppfriskande är magsjuka hundar, våran cambridge har varit ansatt men med canicur,extra snäll mat för magen och kontakt med vet. så börjar han bli bättre tackochlov.

Nu ska jag ta tag i inte lika roliga saker men det återkommer jag till när det är klart dom berörda ska inte behöva läsa det här.

Eftersom vädret är lite oroligt så tror jag nog jag tar med min kompisar och kryper upp i soffan.

Ha en bra dag.

KRAM

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden