Våra äventyr

*2011*2012*

Vilken skojig helg ♥

2012-08-26

Ja den här helgen har det hänt bara skojiga saker :) lika bra att börja med fredagen.

I fredag  när vi höll på att grejja inför lördagen så ringde telefonen och gissa om jag blev paff när det visade sig vara Rigmor zingos matte - dom var på väg till sthlm från gtbrg och ville hälsa på :)

Alltså var fom här en sväng och han hade blivit så fin, en kopia av mamma zorba och mormor sille men ni får titta själva hur han har utvecklat sig min Golden whip move like a tiger "zingo".

På lördagen for vi iväg till södertälje för tävling och dagen till ära hade vi fått solsken..yes.

Alla ska ju hjälpa till när det är hemmatävling inget snack men att sitta i sekr. hela dagen var inte skoj, man missade lixom allt på ngt sätt.

Nåja både zorba och sessan gjorde 2  halvbra heat, i zorbas fall gjorde det inte så mkt hon sprang ju för sin licens. Men i semin hände ngt dom sprang i semi d1 och d2 och båda tjejerna vann sina semin....nu skulle dom springa mot varandra - nåja D- finalen kom och christian hjälpte jocke att starta, peter hjälpte till att hämta....vid gropen står man då där och ser tjejerna komma i mål som 1:a & 2:a  vilken kännsla min gulddamer, snacka om stolt matte :)

Och i dag söndag var vi i väg till Nykvarn brukshundsklubb för BPH med zorba, det gick lysande, hon var så duktig lilla zorba.

Nu är helgen slut så även vi,kort kommer i dagarna...nu säger vi godnatt med en bild på zingo.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)