Våra äventyr

*2011*2012*

Är sommaren slut nu

2012-07-10

Ja det kan man nästan tro eller hur, det går knappt en dsag utan att det regnar en skvätt.

Vi var iaf nere vid husvagnen några dagsturer under semestern, att sova över med ett gäng valpar var inte att tänka på - vi fick iaf ta ett par dopp i havet...nice

Svarten eller leo som han nu heter har ju fått lyckan i att snart få flytta till Ola & Eva i katrineholm - han stannar lite extra tills deras semester börjar och dom kan rå om honom till 100 % - MYYYS - 

Ola och Eva har varit här och hälsat på, i går hade dom även två av sina barnbarn med...alla hundarna älskade dom, bättre betyg på barn kan det inte bli :)

Vi trodde att vi hade köpare på svennis oxå men dom valde en mexikansk nakenhund i stället, det var synd för det var jättetrevliga människor som skulle passat med honom.

Så nu alla som läser våran blogg om ni vill eller har någon som ni känner som ska skaffa en kompis...kom gärna och kika på dom tre som vi har kvar.

Det är "svennis" Golden whip Tiger of sweden, "Mini" GW I'm a Tiger och "Lillan" GW Tiger lily.

Alla med superbra lynne och älskar att vara med människor, dom är även koppeltränade och nästan rumsrena. Då båda föräldrarna är uppfödda hos kennel magic colour så kan nog även jeannette svara på frågor om det är ngt ni/du undrar över.

Jag sätter ut bilder på juvelerna ( inte alltid så bra) vi har även med dom till södertälje whippetrace träning på söndag om någon vill titta.

OBS: Valparna är 10 v. nu i dag.

Svennis

Mini

Lillan


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)