Våra äventyr

*2011*2012*

Nu kommer vintern 



2012-10-31

Ja det kanske inte är så illa att det går isbjörnar på gatorna men det är kallt, Vintern närmar sig med stormsteg om man ska tro vädergudarna på tv......man riktigt ser hur frosten lägger sig på kvällarna fy bubblan.

När man har en bebis på 6 månader som blir onalig när hon inte får vara ute hur mycket hon vill då är det inte kul att vara matte...inte äldre hund heller för damerna kryper gärna ihop i ett soffhörn och blundar och matte vill inte stå hur länge som helst ute i kylan.

Nej det blir till att klä sig varmt ( både människa och hund ) och ta en stärkande prommenad, väl hemma får man plocka hundleksaker i soffan och trasmattor i hundkorgen....som att ha småbarn igen haha.

Nåja själva snön får gärna lysa med sin frånvaro, det räcker med kylan - hade jag råd skulle jag packa väskan och ta gubbe + hundar och sticka till ett varmare ställe under den svenska vintern....det vore ngt, morgonprommenad på stranden :) jaja drömma går ju. Så ja nu har jag luftat mina vinterdeprisioner för den här ggn, dax för en stärkande fm prommenad med älsklingarna.....hörs snart.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)