Våra äventyr

*2011*2012*

Körig vecka på gott & ont

2012-08-08

Ja förra veckan var ganska fullspäckad kan man säga, på måndagen var Gun.britt och kikade på lillan eller cajsa som hon ska heta :) dom blev stormförtjusta i varrandra på en gång båda två...så himla fint att se. Det var även en familj från oxelösund på besök, dom var intr. av mini och även där klickade det men dom ville ha han på prov först och sådant går jag inte med på då får han hellre stanna hos mamma :)

På tisdagen packade vi bilen med sessan och zorba och for i väg till Tammsvik för LC, sessan skulle springa prov och zorba ett licenslopp - harry och valparna fick vata hemma med robin och hanna det blev lite lugnare så.

Båda våra tjejer gjorde bra ifrån sig, sessan hamnade 21/41 det var bra och zorba imponerade ordentligt på domaren, då sväller ett mattehjärta....iaf tackar vi christian och gauss för att dom ställde upp med gauss som stödhund<<BIG HUG>>

Onsdagen började vi hos vetr. med cajsa som skulle besiktigas och där var det inga problem, men problem blev det sen...suck - Robin, jag och sessan åkte till sthlm för att sessan skulle få massage av CC men vilken tripp det var trafikkaos pga en olycka så det gick inte så fort....iaf så var det värt resan för sessans skull så 2 ggr till fick vi åka upp.

På torsdagen var vi då och lämnade lilla cajsa hos sin nya matte och vi fick se var hon skulle bo,det var så fint och cajsa trivdes direkt - av ett senare samtal från gun-britt fick vi veta att även mötet med familjens andra whippet hade gått bra och att de hade blivit vänner...så skönt.

Fredag = massage = pendeltåg...mycket skönare för en trött matte.

Helgen var bokad för WR SM i Norrköping - vi slutade i F-final 3:e plats men med jättefina priser till sessan så vi är nöjda.

Nu vilar vi upp oss för att ta en tur till strångsjö i helgen då zorba ska springa sina sista licenslopp iaf ett av dom, sessan får stå över ev. att hon får vara stödhund åt zorba....annars ska vi bara viiiiila ett tag nu.

see u later folks.


Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)