Våra äventyr

*2011*2012*

Vi ser det snöa......NEJ

2012-11-30

Jaha nu har jag inte varit så aktiv med att uppdatera men jag ska försöka att dela med mig av vad som har hänt sedan sist,

Efter Danmarksresan blev det lite lugnt med att bara vara med familjen och långa vovve promenader på dagarna - faktiskt ganska skönt och man kommer inte ifrån det för jag kan lova att dogsen kan klockan.....dom har en inbyggd mat,sov & prommenad klocka :)

Förra helgen tillbringade vi i järna, vi var hundvakt till sille,carla,hjalmar och lilla chanelle medan jeannette och peter var i Danmark med resten av gänget - chili ägde hon blev Danmarks bästa whippet för 2012 bara så bra av henne, jag menar hon har ju faktiskt varit mammaledig och inte ute på utställningar på ett tag.

Nåja jocke och jag + 8 hundar roade oss bäst vi kunde, för att det skulle bli mer prommenad för dom stora hundarna så rastade vi bebisarna först sen kunde vi lufta oss tillsammans med tantgänget :)

Innomhus var det blandat bus och sova, jag menar med 2 st. 3,5 mån. valpar + 1st 6,5 mån. tonåringså kan det bli lite bustag men tanterna tog tag i dom små ligisterna ibland på sitt eget lilla vis.

Värre var när vi skulle sova, jag menar vi är vana med en säng som mäter 240 cm som vi delar med 4 hundar - nu hade vi en säng som var normal 180 cm + 8 hundar...LITE trångt kan jag säga haha men detfixade sig jag och carla tog en middagslur på soffan inte helt fel.

Vi kom hem söndag kväll och sedan sov våra tjejer nästan hela måndagen......det sliter att sova borta haha.

Ficki veta i dag att våran lilla zingo ska ställas på My Dog - gissa om jag kommer att hålla tummarna den 3:e januari...heja lilla zingo ♥

Nu har jag en tjej som gör sig gällande om maten men jag återkommer efter helgen, vi får främmande av Blanco i morgon - matte & husse ska till globen.

Så här kan det se ut i en whippetfamilj :)  ↓↓ Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)