Mot nya mål

Jag blir så ledsen

2013-12-21

Jag vet inte vad jag ska säga längre, hur 17 kan man sitta och kasta skit om en familjemedlem på FB, det övergår min fattningsförmåga. Jag menar man kan tycka vad man vill men FB skärp dig...nåja efter all skit så känner jag mig som gubben på bilden. Har du inget snällt att säga så lämna mig ifred tack.

Ta det här med julen, MÅSTE man fira jul bara för att det står i almanackan eller  bara för att det alltid har varit så...men jag (ursäkta språket) skiter i det jag måste få leva mitt liv med min familj som vi vill inte för att man ska eller för att någon annan inte gillar det......

Sådärja nu har jag lättat mitt svarta hjärta lite nu tar vi lite skojigare,hundigare saker.

I dag kom whippetbladet, ännu snyggare än vanligt.

Vi hade en snygg annons med som jeannette hade fixat....TACK. Det var ett reportage eller små intervjuer med olika whippetägare om BPH och både våran zorba (Magic colour lady jazzo) och hennes son zingo (Golden whip Move like a tiger) var med . skojigt värre.

En whippetracekompis till oss la ut ett litet collage på racehundar, det kan se lite otäckt ut för ett ovant öga men det sker sällan något otäckt - jag tycker dom är ganska charmiga, kolla får ni se.

Något som inte jyckarna tycker om är när matte är sjuk,men idag traskade jag runt "kohagen" med tjejerna så dom kunde springa av sig,det uppskattades......av dom haha

 

Till alla goda där ute - ha det gott ♥

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden